به گزارش جام جم سرا، دکتر کیومرث دانشور "ته دیگ" را یکی از پنج غذای سالم و خوب عنوان کرد و افزود: ته دیگ در کنار نان برشته، حلیم، ماکارونی و سیب زمینی به عنوان پنج غذای سوپر سالم هستند که بودن آنها در سفره سلامت افراد را تضمین میکند.
دانشور مصرف تهدیگ را عامل موثری برای کاهش وزن دانست و افزود: توصیه میشود افرادی که میخواهند کاهش وزن داشته باشند برنج را از وعده غذایی خود حذف کرده و ته دیگ را جایگزین آن کنند، به عنوان مثال به جای خوردن چلو خورش، ته دیگ و خورش مصرف کنند.
وی تصریح کرد: افراد محدودیتی در مصرف تهدیگ ندارند و می توانند ته دیگ را به هر اندازه که میخواهند مصرف کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در نوع ته دیگ نیز محدودیتی وجود ندارد و افراد میتوانند از هر نوع تهدیگ شامل تهدیگ سیب زمینی، برنج و نان برای لاغر شدن استفاده کنند.
دانشور در ادامه اظهار کرد: خوردن تهدیگ به حدی مفید است که توصیه میشود افرادی که دندان خوردن آن را ندارند حتما بگذارند تهدیگ نرم شده و سپس استفاده کنند.
این فوق تخصص تغذیه مهم ترین نکته در زمینه تهدیگ را نوع روغن آن عنوان کرد و افزود: چنانچه روغن امگا3 مصرف شود قطعا ته دیگ سالمی بدست خواهد آمد و افراد میتوانند با خیال راحت از آن ته دیگ استفاده کنند.
دانشور خاطرنشان کرد: افراد باید به خاطر داشته باشند که ته دیگ سالم ته دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوهای روشن باشد و خوردن ته دیگ با رنگ قهوهای تیره قطعا سرطانزا خواهد بود.
منبع : ایسنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد